Nog enkele appartementen beschikbaar in Sluiseiland Kop Noord

03 februari 2022

Riant wonen in de luwte van de stad Vianen en elke dag genieten van een eilandgevoel? Het kan op Sluiseiland Kop Noord in Vianen. In dit nieuwbouwproject zijn momenteel nog enkele fraaie appartementen te koop.

De riante appartementen van Sluiseiland Kop Noord zijn verdeeld over twee gebouwen, gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. Ze worden gebouwd in dezelfde stijl als de woningen van Kop Zuid en Centraal en staan straks op het meest rustige deel van het eiland. En wil je wel de drukte opzoeken dan loop je vanaf hier zo naar het gezellige, historische stadscentrum van Vianen.

Er zijn momenteel nog appartementen beschikbaar in diverse groottes en prijsklassen. De kleinste heeft een ruim woonoppervlak van 82 m² (koopsom € 440.000,- v.o.n.), de grootste een woonoppervlakte van maar liefst 167 m² (koopsom € 880.000,- v.o.n.). Heb je het woonoppervlak van jouw voorkeur gevonden, dan kun je vervolgens zelf jouw ideale indeling kiezen. Wil je bijvoorbeeld de slaapkamers naast elkaar of juist liever wat verspreid? Of heb je specifieke wensen qua keuken? Er zijn diverse opties mogelijk. Maar welk appartement je ook kiest, je bent hoe dan ook verzekerd van een fantastisch uitzicht!

Interesse?
Spreekt wonen in Sluiseiland Kop Noord jou aan en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Check dan snel het actuele woningaanbod op de projectwebsite. Heb jij jouw droomappartement gevonden? Dan kun je je direct aanmelden als belangstellende. Wil je meer weten over de appartementen en de verschillende indelingsmogelijkheden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500