Nog enkele appartementen beschikbaar in De Parkwachter Utrecht

10 september 2018

Dit is jouw kans om te wonen in het prachtige Leidsche Rijn Centrum. In het kleinschalige gebouw De Parkwachter, bestaande uit 43 luxe koopappartementen, zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Grijp dus nu deze kans!

In De Parkwachter zullen 6 verschillende typen appartementen worden gebouwd in diverse woonoppervlakten. Deze woonoppervlakten variëren van circa 100 m² tot 240 m². De plafondhoogten zijn bijzonder in De Parkwachter. Deze zijn hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw en variëren van 2,70 m, 3,00 m en 3,50 m, met plaatselijk vides van wel 4,50 m en 6,00 m hoog. Duurzaamheid is een belangrijk aspect in De Parkwachter. Het gebouw levert zelf energie op door o.a. warmte en koude opslag in de grond, triple glas, gasloze oplevering en zonnepanelen.

De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook het treinstation Utrecht Leidsche Rijn is nabij en ook de snelweg A2 is makkelijk bereikbaar. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.