Nog enkele appartementen beschikbaar | Hof van Houten 2

10 mei 2018

Wonen aan de rand van Houten in een sfeervolle woonomgeving met veel groen en alle voorzieningen op loopafstand. Het kan in Hof van Houten 2. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar op de begane grond. Heb je interesse? Schrijf je snel in!

Aan De Haag in Houten verrijst Hof van Houten fase 2. Een bijzondere appartementenvilla met 10 riante appartementen op een heerlijke plek. Wat eens een kantoorgebouw was, wordt straks een moderne en duurzame woonvilla voorzien van alle luxe, comfort en gemak. Van origine heeft het gebouw al een stijlvolle uitstraling. Het heeft speelse verspringingen en op meerdere plekken reeds bestaande dakterrassen. Deze buitenruimten worden aangevuld met meerdere grote balkons.

De appartementenvilla wordt voorzien van wit stucwerk in combinatie met een donkerrode baksteen en afgewisseld met horizontale houtelementen. De oude kunststof kozijnen worden vervangen door nieuwe kozijnen in een antracietkleur. Er worden grote raampartijen en openslaande deuren toegevoegd die zorgen voor licht en ruimte. In Hof van Houten 2 wordt wonen genieten, dankzij veel leefruimte binnen en buiten en een geweldig uitzicht.