Nog enkele appartementen beschikbaar | De Schatkamer, De Meern

17 augustus 2019

Op een prachtige locatie in De Meern komt het nieuwbouwproject De Schatkamer, een eigentijds appartementengebouw met verschillende typen 2- en 3-kamerappartementen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Schrijf je nu in!

Het appartementengebouw krijgt vier woonlagen. De woonoppervlaktes van de verschillende typen appartementen variëren van 67 tot bijna 100 m². De appartementen zijn standaard voorzien van een ruim eigen terras of balkon en uiteraard ontbreekt ook een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Jouw auto kun je parkeren op een parkeerplek op het eigen privé-terrein. Op dit privé-terrein vind je ook de privé-bergingen voor het stallen van je fiets.

De Schatkamer komt aan de Catellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg. Hier heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Maar ook de binnenstad van Utrecht is niet ver weg. De Meern ligt tussen de A12 en de A2 en is dan ook zeer goed te bereiken met de auto. Daarnaast is er op loopafstand van De Schatkamer een bushalte, met onder andere een directe busverbinding naar Utrecht. 

Heb jij interesse in een appartement in De Schatkamer? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schatkamer?

Bekijk ook het project De Schatkamer

In verkoop
Meer informatie

De Schatkamer

De Meern


€ 267.500 tot € 370.000
70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar