Nog enkele appartementen beschikbaar | De Schatkamer, De Meern

18 februari 2019

Ben jij op zoek naar een mooi 2- of 3-kamerappartement in de buurt van Utrecht? Dan is het project De Schatkamer in De Meern wat voor jou. Hier zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Schrijf je nu in! 

Het appartementengebouw De Schatkamer gaat bestaan uit vier woonlagen. De verschillende types 2- en 3-kamerappartementen variëren in afmeting van 67 tot bijna 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Ook ontbreekt een moderne en complete badkamer niet. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Je auto kun je parkeren op een parkeerplek op het eigen privéterrein. Hier staan ook de privé bergingen voor het stallen van de fietsen.

De Schatkamer komt aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg. Het voormalig restaurant Castellum Novum zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw met een speels uiterlijk. Hier woon je gelijkvloers, met de diverse voorzieningen van De Meern binnen handbereik. En natuurlijk is ook de gezellige binnenstad van Utrecht niet ver weg.