Nog enkele appartementen beschikbaar | De Hooght Zeist

23 september 2018

Aan de 2e Hogeweg in Zeist komt het kleinschalige appartementengebouw De Hooght met 13 luxe appartementen. Inmiddels is ruim 70% van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Schrijf je nog snel in!

De appartementen van De Hooght komen boven het ABN Amro bankgebouw. De drie verdiepingen boven de bank worden naar luxe ontwerp van Remy Meijers ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De appartementen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en -koeling en individuele zonnepanelen. Daarnaast heeft elk appartement een privé parkeerplaats onder een carport. De Hooght is een bijzondere ontwikkeling, centraal gelegen in Zeist met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. De bouw van de appartementen start nog dit jaar. 

Heb je interesse? Dan kun je de verkoopdocumentatie downloaden via de projectwebsite of opvragen bij de verkopend makelaar. Lever het volledig ingevulde inschrijfformulier in bij de makelaar. Het is van belang dat je op het inschrijfformulier alle appartementen van jouw voorkeur aangeeft. Na ontvangst van jouw inschrijfformulier zal er contact met je worden opgenomen ten aanzien van de beschikbaarheid.