Nog één hoekpenthouse beschikbaar in Park Avenue

23 december 2020

Wil jij ruim wonen tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht? In Park Avenue is nog één penthouse appartement beschikbaar met een woonoppervlakte van maar liefst 198 m². Een unieke woning op een unieke locatie!

Riant wonen
Bouwnummer 55 is de laatste beschikbare woning in Park Avenue. Dit fantastische penthouse appartement telt vier kamers en twee balkons: één op het Zuid-Oosten en één op het Noord-Westen. Goed om te weten: de woning wordt met een EPC-0,1 gebouwd. Hierdoor heb je als koper recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Oase van rust
Park Avenue wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend.

Meer informatie?
Wil je meer weten over dit unieke penthouse appartement in Park Avenue? Neem dan contact op met de makelaar. Zij vertellen je graag meer. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Park Avenue »