Nog diverse tussenappartementen te koop | Park Avenue, Utrecht

19 augustus 2020

In het nieuwbouwproject Park Avenue in Leidsche Rijn Centrum zijn nog diverse tussenappartementen te koop. Met woonoppervlaktes variërend van 89 tot maar liefst 126 m² bieden deze appartementen je alle ruimte om prettig te wonen.

Tussenappartementen
De tussenappartementen liggen op de tweede t/m de vijfde verdieping van het gebouw. Er zijn nog diverse appartementen te koop met woonoppervlaktes variërend van circa 89 tot circa 94 m². De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer met keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Aan de woonkamerzijde hebben de appartementen een ruim en zonnig terras dat uitkijkt over het nieuwe Park Leeuwesteyn. De koopsom voor deze tussenappartementen is vanaf € 392.500,- v.o.n. (exclusief parkeerplaats à € 25.000,-).

Tussenappartementen XL
Op de vijfde verdieping van het gebouw vind je nog 2 tussenappartementen XL. Deze luxe uitgevoerde appartementen hebben een zeer ruim woonoppervlakte van circa 115 en circa 126 m². Ze beschikken over een ruime woonkamer met keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. Ook hebben deze appartementen een fijn, zonnig terras dat grenst aan de woonkamer en uitzicht biedt op het groene park. De koopsom voor de tussenappartementen XL is vanaf € 560.000,- v.o.n. (exclusief parkeerplaats à € 25.000,-).

Is zo’n ruim appartement in Park Avenue iets voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Maar wacht niet te lang, want de verkoop gaat hard. 

Wil je toch liever eerst meer informatie? Kom dan donderdag 17 september a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur naar het verkoopevent op het kantoor van de verkopend makelaar. Let op: je dient je wel vooraf aan te melden. Plan hier een tijdstip in.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
28 woningen beschikbaar