Nog appartementen beschikbaar | Picaz, Utrecht

02 oktober 2020

Afgelopen week heeft de toewijzing van het nieuwbouwproject Picaz plaatsgevonden. Een groot deel van de appartementen staat inmiddels onder optie. Ook jij maakt nog kans een woning in dit project in Utrecht. Er zijn er namelijk nog enkele beschikbaar.

Appartementencomplex Picaz bestaat uit 62 appartementen en 3 commerciële bedrijfsruimtes. Van de appartementen worden er 25 in de vrije sector voor verhuur aangeboden, de overige 37 zijn nu in verkoop. De woningen hebben een ruime woonkamer, een luxe open keuken (met diverse apparatuur), een complete badkamer en een fijn balkon op het zonnige zuiden. Op de begane grond bevindt zich voor ieder appartement een privé parkeerplaats en een berging. De gezamenlijke tuin met speeltuin is ingericht als gastvrije ontmoetingsplaats voor speelse ontspanning. De appartementen zijn beschikbaar vanaf € 347.500,- v.o.n.

Er zijn op dit moment nog diverse appartementen beschikbaar, waaronder woon-werkappartementen. Schrijf je in voor één van de beschikbare appartementen of als reservekandidaat voor één van de appartementen die onder optie staan. Voor meer informatie over de woningen en dit project in Utrecht kun je terecht bij één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
Meer informatie

Picaz

Utrecht


€ 347.500 tot € 499.500
87 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
26 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Picaz »