Nog appartementen beschikbaar in Rijnfort | Veste (Nieuwegein)

11 oktober 2020

Royale appartementen inclusief een ruim balkon of tuin én een eigen parkeerplaats. Je vindt ze in Rijnfort | Veste, deelproject van het nieuwbouwproject Rijnfort in Nieuwegein. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Iets voor jou?

Het deelproject Rijnfort | Veste bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 97 tot 188 m² en beschikken ieder over een eigen parkeerplaats of garagebox, een berging en een ruim balkon of tuin. De appartementen zijn standaard voorzien van modern sanitair en tegelwerk. Ook de keuken is bij de koopsom inbegrepen. En het leuke is, dat je deze zelf kunt samenstellen samen met de projectshowroom. De appartementen zijn beschikbaar vanaf € 356.750,- v.o.n.

Het project Rijnfort komt aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie van de wijk komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water, zoals Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Op de website van Club Rijnhuizen vind je meer informatie over de wijk, de historie, welke projecten er worden ontwikkeld en wat hier nog meer te beleven is.

Heb jij interesse in één van de appartementen van Rijnfort | Veste? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort?

Bekijk ook het project Rijnfort

In verkoop
Meer informatie

Rijnfort

Nieuwegein


€ 255.500 tot € 662.500
65 m2 - 188 m2 woonoppervlakte
25 woningen beschikbaar