Nog appartementen beschikbaar | De Schatkamer, De Meern

17 april 2019

In het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern worden verschillende types 2- en 3-kamer appartementen gerealiseerd. Hier woon je gelijkvloers met alle voorzieningen van De Meern binnen handbereik.

Het appartementencomplex De Schatkamer wordt gerealiseerd op een prachtige, centrale locatie in De Meern. Het gebouw komt aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg. Het voormalig restaurant Castellum Novum zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw met een speels uiterlijk. 

De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 67 tot bijna 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt ook een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Jouw auto kun je parkeren op een parkeerplek op het eigen privé terrein. Hier vind je ook de privé bergingen voor het stallen van je fiets.

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. De verwachting is dat de bouw medio 2019 zal starten. Deze planning is nog niet definitief.