Nog appartementen beschikbaar | De Schatkamer, De Meern

17 januari 2019

De belangstelling voor de appartementen van De Schatkamer in De Meern is groot. De eerste appartementen zijn definitief verkocht. Ook jij kunt nog kans maken op zo’n fraai appartement. Er zijn er namelijk nog enkele beschikbaar.

Naast de Marekerk, aan de Castellumlaan in de Meern, start binnenkort de bouw van het mooie en eigentijdse appartementengebouw De Schatkamer. Het gebouw gaat bestaan uit vier woonlagen met verschillende types 2- en 3-kamerappartementen. De appartementen variëren in afmeting van 67 tot bijna 100 m² en hebben een ruim eigen terras of balkon en een complete badkamer. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken.

De Meern is onderdeel van de gemeente Utrecht, te weten Vleuten-De Meern. Je treft er diverse voorzieningen aan zoals winkels, scholen, uitgaansgelegenheden, restaurants en kerken. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw wooncomfort is in de buurt. Naast de Marekerk is bovendien eind 2017 een mooi nieuw plein geopend, dat zorgt voor een gezellige levendigheid in de directe omgeving. En natuurlijk is ook de stad Utrecht met alle voorzieningen niet ver weg.

Heb jij interesse in zo’n mooi appartement in De Schatkamer? Neem voor meer informatie over de appartementen en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.