Nog appartementen beschikbaar | De Parkwachter, Utrecht

25 april 2019

Wil jij wonen in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Dan is het nieuwbouwproject De Parkwachter wat voor jou! In dit leuke, kleinschalige woongebouw zijn nog appartementen beschikbaar.

Het gebouw De Parkwachter bestaat uit 6 woonlagen met 43 luxe koopappartementen. Er worden 6 verschillende typen appartementen gerealiseerd in diverse woonoppervlaktes. Deze variëren van circa 100 tot 240 m². Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming én -koeling en hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde, wat tevens pal op het zuiden is georiënteerd. Jouw auto kun je parkeren op jouw eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Hier bevinden zich ook de diverse fietsenbergingen.

De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in!