Nog 3 luxe huurappartementen beschikbaar | Van Nieuwenhuizen N.V.

24 juli 2018

Aan de Meentwal in Nieuwegein verrijst een geweldig nieuw industrieel appartementencomplex met daarin 96 huurappartementen. Van het aanbod zijn er nog slechts 3 luxe appartementen beschikbaar. Pak nu snel deze kans!

De nog beschikbare 4-kamerappartementen zijn gelegen in de kopgevel van het gebouw. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht zowel over het water als over de stad. De appartementen hebben aan beide zijden een balkon van circa 15 m². Met een woonkamer van circa 82 m² heb je alle ruimte. De hoofdslaapkamer heeft een oppervlakte van circa 20 m² en ligt aan de waterkant. De twee kleine slaapkamers zijn beide circa 10 m² en liggen aan de stadskant. Naast de geweldige oppervlakten en ligging met zeer bijzonder uitzicht zijn deze appartementen ook voorzien van maar liefst 2 badkamers.

De appartementen beschikken over een berging en parkeerplaats op de begane grond. Er zijn 49 overdekte parkeerplaatsen onder het gebouw. Buiten het gebouw, op het afgesloten terrein, liggen de overige parkeerplaatsen. Het appartementencomplex ademt de sfeer van lang vervlogen tijden, maar is tegelijkertijd voorzien van eigentijdse duurzame oplossingen, zoals stadsverwarming en zonnepanelen. Ook is het gebouw gasloos.

Heb je interesse in één van deze laatste appartementen? Neem dan snel contact op met de makelaar.