Nog 3 huurappartementen beschikbaar | BLOCK030 Utrecht

24 oktober 2018

Van de 35 luxe driekamer appartementen die eerder in verhuur kwamen in BLOCK030 in Utrecht, zijn er nog slechts 3 appartementen beschikbaar. Schrijf je snel in om kans te maken op één van de nog beschikbare appartementen. 

BLOCK030 is een nieuw woongebouw in Utrecht Leidsche Rijn, in directe nabijheid van het station Utrecht Terwijde en winkelcentrum Terwijde. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 70 m² en een royale buitenruimte van circa 15 tot 30 m². Het interieur wordt fraai opgeleverd met een mooie badkamer en compleet uitgevoerde moderne keuken. De huurprijzen voor alle appartementen bedragen € 900,- per maand, exclusief parkeer- en servicekosten.

De verhuur van de appartementen van BLOCK030 verloopt volledig online. Op de projectwebsite vind je alle informatie over de nog beschikbare appartementen, zoals prijzen, plattegronden, situatietekeningen en technische informatie. De bouw van BLOCK030 is reeds gestart. De verwachting is dat de appartementen in het eerste kwartaal van 2019 worden opgeleverd.