Nog 2 villa's beschikbaar | Villapark Bosranden Huis ter Heide

23 december 2018

Opvallende architectuur, ruime kavels en een groene woonomgeving vormen de basisingrediënten voor Villapark Bosranden in Huis ter Heide. Spreekt jou dit aan? Wees er dan snel bij! Er zijn nog maar 2 vrijstaande villa’s beschikbaar. 

In deze royale villa's ervaar je een natuurrijk leven op een steenworp afstand van bruisende steden. Hier kom je thuis in een oase van rust. De vrijstaande villa's zijn gesitueerd aan de rand van Villapark Bosranden, waardoor je binnen no-time in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat. Parkeer je auto op eigen terrein en kom via een fraaie entree binnen in jouw riante woonkamer. Hier vind je een stijlvolle woonkeuken, een grootse living en een schitterende erker. 

Ook de prachtige kapvorm, het sfeervolle Franse balkon en de aangebouwde garage zijn fraaie features van deze villa's! Loop je naar boven, dan vind je 3 ruime slaapkamers, een royale badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en een enorme, indelingsvrije zolder. Creëer je hier een chill room voor de kinderen, een riant thuiskantoor of een hotelwaardige logeersuite mét extra badkamer? Aan jou de keuze!