NieuwGruttersHof | Instapklaar verhuizen naar nieuwbouw

20 april 2023

Wil je energiezuinig wonen in een nieuwbouwappartement met het beste energielabel? Waar je niet eindeloos hoeft te zoeken naar een parkeerplek en waar je op korte termijn kunt wonen? Dan zijn de appartementen aan de Gruttersdijk in Utrecht wat je zoekt!

De duurzame appartementen (energielabel A+++) van NieuwGruttersHof zijn verdeeld over twee gebouwen, met in elk gebouw acht appartementen variërend in grootte van 53 tot 104 m². De appartementen beschikken over een ruime woonkamer. De badkamer wordt compleet opgeleverd inclusief ligbad, douche en wastafelmeubel. Alle appartementen hebben daarnaast een eigen parkeerplaats in de onderliggende garage.

Interesse in wonen in NieuwGruttersHof?
De verkoop van de 16 luxe appartementen is in volle gang. Inmiddels zijn de eerste appartementen (mondeling) verkocht. Heb je ook interesse in één van deze appartementen en ben je benieuwd naar de actuele beschikbaarheid? Neem dan vandaag nog contact op met de verkopend makelaar. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

De appartementen van NieuwGruttersHof worden komende maand opgeleverd. De makelaar maakt graag een afspraak met je om de appartementen te bezichtigen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

16 woningen beschikbaar
53m - 104m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 840.000