NieuwGruttersHof: duurzaam en energiezuinig wonen in hartje Utrecht

02 februari 2023

In nieuwbouwproject NieuwGruttersHof woon je nabij de binnenstad van Utrecht en kun je genieten van alle deugden die het centrum te bieden heeft. Daarnaast woon je op deze ideale locatie ook nog eens zeer duurzaam en energieneutraal. Een perfecte combinatie!

De appartementen in NieuwGruttersHof voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en je woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Alle appartementen zijn dan ook gasloos en worden voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De 16 appartementen van NieuwGruttersHof zijn al in aanbouw en de bouw verloopt zeer voorspoedig. De verwachting is dat de appartementen dit voorjaar worden opgeleverd. Zo kun jij dus al snel verhuizen naar je nieuwe appartement zonder dubbele maandlasten.

Maak alvast je interesse kenbaar
De voorinschrijving voor NieuwGruttersHof loopt nog steeds! Tijdens de voorinschrijving is het mogelijk om alvast jouw voorkeur voor woningtype(s) door te geven via de projectwebsite van NieuwGruttersHof. Door je bij de voorinschrijving aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze appartementen te bemachtigen. De definitieve verkoop start op een later moment.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!
Heb jij je al ingeschreven als geïntereseerde van dit nieuwbouwproject? Door hieronder je gegevens achter te laten, houden we je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof, waaronder de start verkoop. Meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

16 woningen beschikbaar
53m - 104m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 840.000