Nieuwe impressies Fultonpark, Nieuwegein

04 april 2022

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van Fultonpark in Nieuwegein. Naar verwachting zal de verkoop van het nieuwbouwproject in het 2e kwartaal van 2022 starten. Inmiddels zijn de nieuwe impressies wel al beschikbaar.

Fultonpark wordt gerealiseerd tussen Utrecht en Nieuwegein, in de wijk Rijnhuizen. Er komt een zelfstandig zorgcomplex, er is ruimte voor een beperkt aanbod van commerciële ruimten en er worden koopappartementen ontwikkeld. In totaal komen er 137 slimme duurzame en luxe appartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 37 tot 133 m². Ze beschikken over een kwalitatieve buitenruimte, een eigen berging en ruime parkeergelegenheid. Ook worden de appartementen voorzien van een luxe keuken en sanitair, waar eigen keuze centraal staat.

Duurzaamheid voorop
In Fultonpark staat duurzaamheid voorop. Zo zijn de appartementen gasloos en voorzien van een warmtepomp, wat zorgt voor een lager energieverbruik en gunstigere hypotheeklasten. De financieel experts van Geldxpert kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. De groene binnentuin van Fultonpark zal automatisch worden bewaterd met regenwater.

Blijf op de hoogte!
Spreekt wonen in Fultonpark jou aan? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject en blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals de start verkoop. Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Fultonpark?

Bekijk ook het project Fultonpark

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Fultonpark

Nieuwegein

37m - 133m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend