Nieuwe fase De Nieuwe Defensie in aantocht

30 oktober 2022

De Nieuwe Defensie in Utrecht groeit door en het is tijd voor het volgende hoofdstuk: blok 3B. Wil jij wonen aan de waterkant met het groene stadspark aan je voeten? Dan is deze nieuwe fase de ideale plek voor jou!

In De Nieuwe Defensie blok 3B komen binnenkort 62 koopappartementen in verschillende groottes en woningtypes in de verkoop. Zo komen er onder andere dubbellaagse bovenwoningen, maar ook zeer royale XXL appartementen. Kortom, voor ieder wat wils! Een overzicht van het aanbod in deze fase:

- 20 Appartementen
- 2 Appartementen L
- 18 Appartementen XL
- 18 Appartementen XXL
- 4 Dubbellaagse bovenwoningen

Op de projectwebsite vind je al meer informatie over de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf-prijzen (startend bij € 355.000 v.o.n.). De komende tijd wordt de website verder aangevuld met onder andere plattegronden en informatie over de individuele woningen.

Blijf op de hoogte van dit nieuwbouwproject
Heb jij interesse in wonen in De Nieuwe Defensie blok 3B? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject (ook wanneer je je eerder voor een andere fase hebt ingeschreven) en we houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoop. Nog vragen? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3B?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3B

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3B

Utrecht

61 woningen beschikbaar
56m - 217m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 1.500.000