Nieuwe fase De Kiem van Houten binnenkort in verkoop

15 juli 2021

Er is een nieuwe fase van de zeer gewilde nieuwbouwwijk De Kiem van Houten in aantocht! In fase 2C worden de 34 allerlaatste woningen verkocht. De woningen worden gebouwd op een fantastische, centrale plek met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het woningaanbod in De Kiem van Houten fase 2C is divers en biedt voor ieder wat wils. Je vindt er:
- 12 twee-onder-één-kapwoningen
- 4 patiowoningen
- 12 drie-onder-één-kapwoningen
- 6 hoek- en tussenwoningen

Naast een divers aanbod aan woningen is ook de omgeving erg gevarieerd. In een paar minuten fietsen ben je bij Castellum, het winkelcentrum met supermarkten en verschillende winkels. Als je veel met het openbaar vervoer reist heb je geluk: bij Castellum vind je tevens een NS-station inclusief groot fietstransferium. Verder is er genoeg recreatieaanbod. Bij de Rietplas en de Oosterlaakplas kun je volop genieten van waterplezier. Ook het sportaanbod in Houten is breed. Voetbal, tennis en hockey zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. En voor een theater- en bioscoopbezoek ben je in Aan de Slinger op het juiste adres.

Op een steenworp van Utrecht
Hoewel je in Houten eigenlijk alles vindt wat je nodig hebt, is de gezellige binnenstad van Utrecht ook goed bereikbaar, zowel met de bus als met de trein. De echte sportievelingen kunnen natuurlijk ook gewoon de fiets pakken!

Interesse?
Krijg je al helemaal zin om hier te wonen? Nog even geduld: naar verwachting gaat de verkoop van fase 2C vanaf oktober van start. Maak alvast je interesse kenbaar kenbaar via jouw persoonlijke account op de projectwebsite. Meer weten? De makelaar helpt je graag.

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2C

Binnenkort in verkoop
custom media