Nieuwe dronebeelden bouwplaats De Veiling

21 november 2020

De bouw van De Veiling in Utrecht gaat gestaag door. Onlangs plaatsten we al een bericht met mooie dronebeelden van de bouwplaats. Vorige week zijn er nieuwe dronebeelden gemaakt. Hierop is goed te zien dat de woningen steeds meer vorm krijgen.

Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Het nabijgelegen Leidsche Rijn Centrum biedt volop winkelmogelijkheden en gezellige terrasjes en pleinen. Ook station Utrecht Leidsche Rijn is dichtbij. Vanaf hier heb je een rechtstreekse verbinding naar Utrecht Centraal. Of pak de fiets, dan ben je binnen 20 minuten in het hartje Utrecht. Daarnaast ben je met de auto in een paar minuten op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Wil jij ook graag wonen in dit nieuwbouwproject in Utrecht? Wacht dan niet langer en maak een afspraak met één van de verkopend makelaars. Zij informeren je graag over de laatste beschikbare woningen in De Veiling en alle mogelijkheden die deze woningen jou te bieden hebben. 

Benieuwd naar de nieuwe dronebeelden van de bouwplaats? Bekijk ze hier.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
custom media