Nieuwe appartementen en grotere tuinen voor CPO Sluiseiland Vianen

28 juli 2020

In het CPO deel van het nieuwbouwproject Sluiseiland in Vianen zijn 3 nieuwe appartementen ontwikkeld. Daarnaast zijn de 4 nog beschikbare herenhuizen voorzien van een grotere tuin. Hierdoor kun je hier nog meer van je nieuwe huis genieten.

De nieuwe appartementen in CPO Sluiseiland liggen rondom vrij en hebben veel lichtinval. Ze zijn gesitueerd aan de kant van het kanaal, waar het altijd levendig is met beroepsvervoer en pleziervaartuigen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 82 tot 150 m². Ook beschikken ze over een ruime buitenruimte.

Door een aanpassing van het plan krijgen 2 van de 4 nog beschikbare herenhuizen een tuin van ca. 7,5 meter diep. Bij de andere 2 herenhuizen wordt het terras vergroot tot 4,5 meter diep. De ruime woningen bieden nog veel mogelijkheden om je eigen wensen te realiseren met betrekking tot de inrichting. Je huis inrichten met een walk-in closet, gym of home-office? Op CPO Sluiseiland kan het! De woningen zijn duurzaam en energiezuinig (gasloos) en hebben individueel een warmtepomp.

Naar verwachting start de bouw van deze nieuwe buurt met 39 woningen en appartementen in november 2020. De herenhuizen zijn nog beschikbaar vanaf € 439.000,- v.o.n. (inclusief extra tuin), de appartementen vanaf € 367.000,- v.o.n. Alle woningen hebben één, of indien gewenst twee, parkeerplaats(en) in de half verdiepte garage.

Het Sluiseiland Vianen ligt tussen het Merwedekanaal en de Passantenhaven. Een prachtige locatie met alle voorzieningen en de oude stad met gezellige terrassen en winkels op loopafstand. Utrecht centrum is zowel met de auto als met openbaar vervoer in 20 minuten bereikbaar.

Neem voor meer informatie over het project en de laatste beschikbare woningen contact op met de verkopend makelaar van CPO Sluiseiland.