Nieuw woningaanbod in Sluiseiland Kop Zuid

29 maart 2021

Nieuwe woningen, nieuwe kansen: er zijn nieuwe woningen beschikbaar in Kop Zuid op Sluiseiland in Vianen! Stuk voor stuk royale woningen met elk een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Nog een pluspunt: de woningen worden al in de herfst van 2021 opgeleverd.

Het nieuwe aanbod in Kop Zuid bestaat uit rug-aan-rug woningen met een terras met uitzicht over het water en doorsteekwoningen met een tuin gelegen aan de passantenhaven. Een deel van de woningen biedt de mogelijkheid tot wonen en werken vanuit huis. De architectuur is net als bij de andere woningen in Kop Zuid bijzonder, met opvallende glazen kamers die de groene en waterrijke omgeving als het ware naar binnen halen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Verder worden de woningen, passend bij de omgeving, bijzonder duurzaam. De nieuwe woningen zijn beschikbaar vanaf € 417.500,- v.o.n.

Ben je benieuwd naar het nieuwe aanbod in Sluiseiland Kop Zuid? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en/of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Zuid?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Zuid

In verkoop
custom media