Nieuw woningaanbod fase 3 | De Veiling, Utrecht

22 februari 2020

De Veiling in Utrecht: gasloze woningen (vanaf € 401.000 v.o.n.) én alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Spreekt dit jou aan? Grijp dan je kans! Er is nieuw woningaanbod in fase 3 van dit plan beschikbaar gekomen.

In De Veiling woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals het station en winkels, binnen handbereik. Ook diverse uitvalswegen zijn dichtbij. De woningen in het project worden gasloos gebouwd en zijn in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Ook beschikt iedere woning over een eigen privé parkeerplaats. Bovendien bieden de woningen diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je de woning helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. 

Nadat is aangekondigd dat er binnenkort gestart wordt met de bouw van de 1e fase van De Veiling (bnr. 1-72), zijn er de afgelopen weken volop gesprekken gevoerd met optanten. Het resultaat? Ruim 80 procent van de woningen is al verkocht! Daarnaast is er nieuw woningaanbod in fase 3 beschikbaar gekomen. Deze fase ligt aan de voorzijde aan de Hermelijnvlinderdijk.

Wil jij ook de trotse eigenaar worden van een woning in De Veiling? Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 414.000 tot € 545.000
113 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar