NEW15, Nieuwegein | Inschrijven tot 11 maart a.s.

08 maart 2019

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 15 woonappartementen van NEW15 in Nieuwegein? Doe dit nog snel om kans te maken op één van de woningen! De inschrijving sluit aanstaande maandag 11 maart om 12.00 uur.

In NEW15 komen twee en drie kamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van circa 52 tot 70 m². De appartementen worden luxe afgewerkt en compleet uitgevoerd. Het pand is gelegen in een groene omgeving. De bushalte ligt op zeer korte afstand van NEW15 en biedt de mogelijkheid om snel in het centrum van Nieuwegein of Utrecht te komen. Op loopafstand van het pand bevindt zich het Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen met zijn groene omgeving. In NEW15 koop je al een appartement vanaf € 197.950 v.o.n.

Heb je interesse in een bepaald appartement? Schrijf je dan digitaal in via de projectwebsite. Je kunt rustig je eigen appartement uitkiezen, want het moment van inschrijven is niet bepalend voor de toewijzing. Zorg er wel voor dat je inschrijving voor aanstaande maandag 12:00 uur binnen is.