Mooie dronebeelden van bouwlocatie De Nieuwe Defensie

06 augustus 2023

Eerder deze zomer zijn er mooie dronebeelden gemaakt van de bouwlocatie van De Nieuwe Defensie. Hierop is de voortgang van de bouw goed te zien. Langzaam maar zeker ontstaat hier een prachtige nieuwe stadswijk vlak bij het centrum van Utrecht.

De Nieuwe Defensie ligt aan het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op slechts 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal komen hier circa 800 tot 950 woningen in een brede variatie aan woningtypes: van groot tot klein, zowel koop als huur. Voorzien van parkeergarages en met het centraal station vlakbij. In De Nieuwe Defensie vind je een oase van rust, met alle levendigheid en de voorzieningen van Utrecht om de hoek. Nieuwsgierig? Bekijk hier de dronebeelden en krijg een goede indruk van het nieuwbouwproject en de ideale ligging!

Ook wonen in De Nieuwe Defensie?
Denk jij na het zien van de dronebeelden: ‘Hier wil ik ook graag wonen!’? Bekijk dan snel het actuele aanbod op de projectwebsite van De Nieuwe Defensie of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

73 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000