Moderne studio’s in New Roots fase 2

14 oktober 2023

Ben jij starter op de woningmarkt en op zoek naar een modern en betaalbaar appartement in Utrecht? Kijk dan eens naar de studio’s van New Roots fase 2. Hier woon je op een prachtige locatie in Leidsche Rijn Centrum, niet ver van de binnenstad van Utrecht!

De nog beschikbare studio’s hebben een woonoppervlakte van circa 34 m² en zijn compact van opzet, maar beschikken over alle voorzieningen om prettig te wonen: een woon- en eetkamer, een compleet ingerichte badkamer met toilet en een technische ruimte/berging. Dankzij de hoge verdiepingsruimte van ruim 4 meter is er plek voor een entresol waar je het slaapgedeelte kunt realiseren. Hierdoor blijft er beneden voldoende ruimte over om fijn te leven. Genieten van de buitenlucht? Dit kan in de fantastische binnentuin van circa 800 m², waar jij als bewoner toegang tot hebt. Ook heb je als bewoner toegang tot de gezamenlijke fietsenstallingen voor het parkeren van je fiets. De studio’s zijn nog beschikbaar vanaf € 239.500 v.o.n.

Iets voor jou?
Spreekt wonen in zo’n knusse maar complete studio in New Roots jou aan en ben je benieuwd naar het actuele aanbod? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer info.