Modern en hoogwaardig wonen in De Stedeling

02 januari 2021

De huurappartementen van De Stedeling bieden jou de mogelijkheid om modern en hoogwaardig te wonen, op loopafstand van het centrum van Nieuwegein. De eerste appartementen zijn inmiddels opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Check dan snel het actuele aanbod!

De 2- en 3-kamerappartementen van De Stedeling variëren in grootte van circa 41 tot 82 m² en zijn onder meer geschikt voor starters en ouderen. Ze hebben een luxe afwerking en zijn voorzien van een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Daarnaast beschikken diverse appartementen ook nog over een balkon of tuin. Jouw auto kun je kwijt op één van de parkeerplekken in en om het appartementencomplex. Je huurt al een appartement in De Stedeling vanaf € 870,- per maand.

De Stedeling ligt op loopafstand van het levendige centrum van Nieuwegein. Dit centrum heeft afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. Je kunt er terecht voor jouw dagelijkse voorzieningen, maar ook voor een dag winkelen of heerlijk genieten op één van de terrassen. Ook de binnenstad van Utrecht is makkelijk te bereiken. Met de auto ben je namelijk al binnen 5 minuten op de A2. Daarnaast stopt de sneltram voor de deur van het complex. Deze brengt je binnen 30 minuten naar Utrecht Centraal. 

Benieuwd welke huurappartementen van De Stedeling nog beschikbaar zijn? Bekijk dan het actuele aanbod op de projectwebsite en schrijf je in voor jouw favoriete appartement. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Stedeling?

Bekijk ook het project De Stedeling

In verhuur
Meer informatie

De Stedeling

Nieuwegein


€ 870 tot € 1.395
41 m2 - 82 m2 woonoppervlakte
67 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Stedeling »