Jouw kans op een modern appartement in De Schatkamer (De Meern)

25 april 2020

In het nieuwbouwproject De Schatkamer in De Meern is nog slechts 1 appartement beschikbaar. Dit is je laatste kans om nog een modern appartement te bemachtigen op deze prachtige locatie. Word jij de gelukkige koper?

De Schatkamer krijgt 4 woonlagen, met verschillende typen 2- en 3-kamerappartementen. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon, een ruime woonkamer met vloerverwarming en een moderne, complete badkamer. Alle woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstige bewoner is er ruimte om je eigen woonwensen zo veel mogelijk te realiseren. Het laatste beschikbare appartement heeft een woonoppervlakte van 77 m2. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 297.500 v.o.n.


De locatie van De Schatkamer is ideaal: De Meern ligt tussen de stad Utrecht en het Groene Hart. Zo kun je genieten van alles wat de binnenstad van Utrecht te bieden heeft, maar ook de rust opzoeken wanneer je dit wil. Bovendien heeft De Meern zelf ook diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, verenigingen en restaurants.


Wil jij hier ook wonen? Wacht dan niet langer! Neem voor meer informatie over het appartement en de mogelijkheden contact op met één van de verkopend makelaars!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schatkamer?

Bekijk ook het project De Schatkamer

In verkoop
Meer informatie

De Schatkamer

De Meern


€ 267.500 tot € 370.000
70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar