Meld je aan voor het 'Hoi, wij zijn Ivoordreef!’ event

27 augustus 2022

Heb je het al gehoord? Aan de Ivoordreef in Utrecht Overvecht komt een nieuwe woonbuurt met 74 koopwoningen en 233 huurappartementen. Meld je nu aan voor het ‘Hoi, wij zijn Ivoordreef’ event op 17 september a.s. en kom meer te weten over deze woonbuurt.

Naast de koopwoningen (met tuin) en huurappartementen komt er in Ivoordreef een sportveld, speelplekken en een parkeergarage. Het hart van de buurt wordt gevormd door een autovrij binnenplein met kleurrijk begroeide plantenbakken en pergola’s. Een fijne plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen met hun vriendjes.

Kom je ook buurten?
Op zaterdag 17 september laat de ontwikkelaar je graag zien hoe deze nieuwe buurt eruit komt te zien. Je hoort er meer over het plan, de woningen en de verschillende mogelijkheden. Ook kun je er woningplattegronden en impressies van de keuken bekijken. De ontwikkelaar is daarnaast ook benieuwd naar jouw mening en hoort graag wat jou zo leuk lijkt aan wonen in Ivoordreef.

Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 15.00 uur op het bouwterrein aan de Ivoordreef. Kids die mee willen? Gezellig! Ook voor hen is er van alles te beleven.

Programma 17 september (12.00 - 15.00 uur)
- Maak kennis met de koop- en huurwoningen
- Denk mee over de inrichting van het binnengebied
- Doe mee aan de sport clinic
- Ontmoet de (toekomstige) buren onder het genot van een hapje en drankje

Meld je aan!
Wil je graag een kijkje komen nemen tijdens het event? Meld je hier aan! Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Tot dan!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ivoordreef?

Bekijk ook het project Ivoordreef

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Ivoordreef

Utrecht

127m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 620.000