Meet & Greet CPO Sluiseiland | Sluiseiland, Vianen

08 november 2019

Wil jij een woning die volledig voldoet aan jouw wensen? En wil je een duurzame woning die past binnen jouw financiële draagkracht? Kom dan op woensdag 20 november a.s. naar de Meet & Greet van CPO Sluiseiland.

Op het Sluiseiland in Vianen start in mei 2020 de bouw van een nieuwe buurt van 39 woningen en appartementen. Een groep gewone burgers, hoofdzakelijk Vianezen, zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van een eigen buurt. De buurt is onderdeel van het plan Sluiseiland waar in totaal 185 woningen worden gebouwd.


De afgelopen periode is het even stil geweest omdat er werd gewacht op een uitspraak van de Raad van State over het niet ontvankelijk zijn van bepaalde klachten. Ook zijn er beslissingen genomen over de gezamenlijke ruimtes, liften en trappenhuizen. Nu is het tijd om naar buiten te treden en het project open te stellen voor mede-eigenaren, zodat de definitieve fase van bouwen daadwerkelijk kan starten. Er zijn nog diverse woningen in verschillende prijsklassen in de aanbieding, waarbij het mogelijk is om met één van de architecten de woning naar eigen wens verder vorm te geven.


Tijdens de Meet & Greet kun je in gesprek gaan met één van de deelnemers of bestuursleden om meer te horen over het project. Ook is de verkopend makelaar aanwezig om informatie te geven over het kopen van een woning in het project.


Wanneer? Woensdag 20 november a.s. tussen 18.00 -19.30 uur
Waar? In de burgerzaal van het Gemeentehuis in Vianen, Voorstraat 30
Meer informatie? Kijk op de projectwebsite van CPO Sluiseiland 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?