Meet & Greet 19 juni a.s. | Haarzicht fase 3, Haarzuilens

15 juni 2019

In de landelijke en groene omgeving van Haarzuilens wordt Haarzicht fase 3 gerealiseerd. Deze fase bestaat uit 29 twee-onder-één-kapwoningen die zich kenmerken door een landelijke architectuur stijl. 

De 29 tweekappers zijn een vervolg op de woningen van fase 2 en voornamelijk gesitueerd in de buurt De Lanen, welke een verbinding heeft met het Wielrevelt en de rand van De Parkzoom. De woningen gaan perfect in het landschap op. Zo hebben de woningen lage goten, lange dakvlakken, mooie overstekken, houten gevelbekleding en luiken. Het metselwerk is uitgevoerd in genuanceerd donkerrood, antraciet of wit (geverfd). De houten gevelbekleding en luiken zijn wit of grafietgrijs wat de woningen een moderne en strakke uitstraling geeft. 

Niet alleen hebben de huizen een mooie uitstraling vanaf de buitenkant, ook aan de binnenkant is er sprake van een zeer hoog en luxe afwerkingsniveau met o.a. een Siematic keuken en mooi sanitair en tegels. Goed om te weten: de woningen zijn nul-op-de-meter en dus energieneutraal. Dit in combinatie met de goede isolatie, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp zorgt voor een maandelijkse besparing op je energielasten.  

Wil jij wonen op een centrale locatie waar je geniet van de ruimte, rust en groen rondom je woning? Kom dan a.s. woensdag 19 juni tussen 17:30 en 19:30 uur naar de Meet & Greet bij Hoeve Wielrevelt. Graag tot dan!