Marsna: uniek wonen in het historische centrum van Maarssen

29 augustus 2022

In het oude dorp van Maarssen komt het kleinschalige project Marsna met 5 duurzame, karakteristieke herenhuizen. De woningen hebben elk een eigen identiteit: een hoek met grotere berging, een dwarsgevel, een dakkapel, een wit gekeimde gevel of een extra grote tuin.

Duurzaam en innovatief
De woningen in Marsna zijn energiezuinig, gasloos en voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen (BENG). Zo zijn de gevels, vloeren en daken zeer goed geïsoleerd en worden bijna alle ramen voorzien van triple beglazing. Toch wel heel fijn, zeker met de huidige kennis over de energiekosten.

Slim parkeren
In Marsna beschikt iedere woning over 2 privé parkeerplaatsen, gelegen achter de woning. Hierdoor is parkeren nooit een issue. De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via het Harmonieplein en via je eigen royale en zonnige achtertuin (gelegen op het Westen).

Ideale woonlocatie
Marsna komt aan de Raadhuisstraat in Maarssen. Op loopafstand vind je een grote diversiteit aan winkels. Toch op zoek naar een nog groter assortiment? Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor (Maarssenbroek) is gemakkelijk met de auto en fiets te bereiken. Reizen met het OV? Je vindt een bushalte om de hoek en het NS treinstation op 5 minuten fietsen. Vanaf hier ben je met 15 minuten in hartje Amsterdam en in slechts 5 minuten in Utrecht centrum. En mocht je toch liever met de auto gaan, dan zijn de uitvalswegen A2 en A27 direct te bereiken.

Op het gebied van sport is er in de omgeving van alles mogelijk. Of je nu wilt tennissen, voetballen of hockeyen, het kan allemaal in de buurt. Heb je kinderen die naar school gaan? Maarssen heeft een rijke keuze aan basisscholen en voor de middelbare scholen heb je in Maarssenbroek en in Breukelen (veilige fietsroute) diverse keuzemogelijkheden. En ook voor een avondje uit zit je in Marsna goed, want in Maarssen vind je een diversiteit aan eetgelegenheden. Keuze genoeg: van romantisch, zeer luxe of uit eten met de kids, tot een snelle hap.

Interesse?
Spreekt wonen in Marsna jou aan? Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar met een koopsom variërend van € 695.000,- tot € 895.000 v.o.n. Benieuwd welke dit zijn of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem vrijblijvend contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Marsna?

Bekijk ook het project Marsna

In verkoop
custom media
Meer informatie

Marsna

Maarssen

2 woningen beschikbaar
124m - 154m woonoppervlakte
€ 695.000 tot € 895.000