Maak kennis met woningtype R van Rijnvliet Oost

09 juni 2022

De inschrijving van Rijnvliet Oost fase 14 in Utrecht is in volle gang. Wil jij ook kans maken op één van de 31 woningen binnen dit project, waaronder deze vrijstaande woning van het type R? Je hebt nog tot 15 juni a.s. 17.00 uur om je in te schrijven.

De vrijstaande woning van het type R, met moderne architectuur en een functionele pergola, is heerlijk royaal en biedt je optimaal wooncomfort. Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de indelings- en uitbreidingsopties voor de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Interesse in wonen in Rijnvliet Oost?
Zie jij jezelf al wonen in deze nieuwbouwwoning in Rijnvliet Oost? Bekijk dan nu de indelings- en uitbreidingsopties op de projectwebsite en schrijf je direct in voor deze woning of één van de andere woningen. Heb je nog vragen over een bepaald bouwnummer? Neem gerust contact op met één van de verkopend makelaars!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

31 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000