Maak kennis met Sinfonia in Utrecht

28 november 2018

Nieuwbouwproject Sinfonia wordt ontwikkeld in Nieuw Oost, een nieuw stadsdeel in Utrecht. Het project bestaat uit 41 bijzondere herenhuizen en 9 appartementen gelegen op een toplocatie! Naar verwachting start de verkoop van de woningen en appartementen begin 2019, maar we laten je graag alvast kennismaken.

Nieuw Oost ligt op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt: van winkels tot cafés en van restaurantjes tot gezellige koffietentjes! Sinfonia is een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken. Eén gelegen aan Park Leeuwesteijn en één met uitzicht op het Amsterdam Rijnkanaal. In totaal komen er 41 royale herenhuizen (125-215 m²) en 9 appartementen (70-130 m²).

De woningen kenmerken zich door de verdiepingshoogte van wel 4.5 meter op de beganegrond. Er is hierdoor genoeg ruimte voor een kantoor of praktijk aan huis, een galerie of winkel of gewoon om lekker riant te wonen. We zijn heel benieuwd hoe jij de ruimte zou gaan gebruiken!

Inspireer ons en maak een ontwerp voor de begane grond (de rest van de woning mag natuurlijk ook) en dien deze in (vóór 3 december) via de projectwebsite. Door mee te doen maak je kans op €1.500,- die besteed kan worden bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys of €1.000,- contant!

Heb je vragen? Neem dan contact op met de makelaars.