Maak kennis met de Tuinwoningen van De Nieuwe Defensie blok 3A

22 augustus 2022

Na een succesvolle inschrijfperiode van De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht zijn al 80 van de 98 woningen toegewezen. Heb jij ook interesse in wonen in De Nieuwe Defensie? Schrijf je dan in voor de nog beschikbare woningen, bijvoorbeeld voor een fraaie Tuinwoning!

De Tuinwoningen zijn met woonoppervlaktes variërend van 130 tot 134 m² heerlijk ruim. Het woongedeelte heeft een split-level indeling, waardoor je hier 2 aparte - en toch met elkaar verbonden - leefruimtes hebt. Op de benedenverdieping is plek voor een open woonkeuken. De benodigde aansluitingen voor de keuken zijn hier al aangelegd. De keuken zelf kun je dus naar eigen wens uitkiezen. De woningen beschikken verder over 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging met plek voor de wasmachine op de verdieping. Ook ontbreekt een fijne achtertuin niet. Tot slot heb je ook nog een eigen externe berging én parkeerplaats in de bewonersgarage.

Er is één uitzondering op bovenstaande: de woning op bouwnummer 301. Deze kleinere Tuinwoning is gelijkvloers en heeft een compleet woonprogramma - met 1 slaapkamer en de badkamer - op de begane grond.

Interesse?
Passen deze Tuinwoningen helemaal bij jou of ben je benieuwd wat De Nieuwe Defensie jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen De Nieuwe Defensie blok 3A. Zij staan je graag te woord. Ook als je vragen hebt naar aanleiding van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

73 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000