Luxe penthouses beschikbaar | Rosa Nova, Culemborg

30 juli 2020

Ben jij op zoek naar een levensloopbestendige woning in Culemborg? Dan zijn de luxe penthouses van Rosa Nova wat voor jou. Dit nieuwbouwproject komt op een zeer rustige en groene locatie met veel voorzieningen in de directe omgeving.

De beschikbare penthouses in Rosa Nova hebben een woonoppervlakte variërend van 203 tot 211 m² en beschikken over 4 kamers. Optioneel is het mogelijk om een vijfde kamer te realiseren. De (all-electric) appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een luxe badkamer en sanitair. Daarnaast beschikken de penthouses over een fijn ruim balkon en een privé parkeerplaats op eigen terrein.

In Rosa Nova geniet je van alle rust en de groene omgeving. In de directe nabijheid vind je diverse (medische) voorzieningen en winkels. Verder biedt het historische centrum van Culemborg vele horeca- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn ook het centrum van Utrecht of Den Bosch, met zowel de auto als het openbaar vervoer, niet ver weg.

De penthouses in Rosa Nova zijn beschikbaar vanaf € 805.000,- v.o.n. Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rosa Nova?

Bekijk ook het project Rosa Nova

In verkoop
Meer informatie

Rosa Nova

Culemborg


€ 465.000 tot € 845.000
138 m2 - 211 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar