Luxe driekamerappartement in Cartesius - Nicoya

13 augustus 2023

In het levendige hart van Utrecht wordt de duurzame, groene stadsoase Cartesius gerealiseerd. Deelgebied Nicoya bestaat uit 54 luxe appartementen in verschillende varianten. We lichten één van de driekamerappartementen voor je uit.

Het driekamerappartement D-17.03 biedt jou met een woonoppervlakte van 82 m², een heerlijk ruime woonkamer en mooie Circo! keuken van Bruynzeel, alle ruimte en luxe om fijn te wonen. Ook is het appartement voorzien van duurzaam sanitair en twee slaapkamers. De extra slaapkamer is perfect te gebruiken als werkplek of als kinderkamer wanneer er een kleine op komst is. Verder beschik je ook over een balkon, heb je toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin en ontvang je een driejarig abonnement voor deelmobiliteit. Hoe fijn is dat?! De koopsom voor dit appartement bedraagt € 520.000 v.o.n. Lees hier meer over dit driekamerappartement.

Onderwijs en opvang in Kindcentrum Cartesius
In de nieuwe wijk Cartesius komt ook het Kindcentrum Cartesius. Hier vind je straks een lagere school en naschoolse opvang. Perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Het kindcentrum wordt een eigentijdse plek waar kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en op een actieve en plezierige manier samen leren.

Welkom in Cartesius - Nicoya
Cartesius - Nicoya komt naast het monumentale CAB, wat de ‘huiskamer’ wordt van de wijk. Voor groen hoef je hier niet ver: Nicoya beschikt straks over een gemeenschappelijke binnentuin met veel plek voor natuur en aandacht voor de gezondheid van bewoners. Daarnaast is het deelgebied verbonden met het groene Cartesius Park.

Duurzaam en comfortabel wonen
Ook aan duurzaamheid wordt gedacht. Alle woningen in Cartesius - Nicoya zijn gasloos. Het energieverbruik van de woningen is beperkt. Daarnaast zijn ze aangesloten op de collectieve energiebron van Cartesius: duurzame bodemwarmte uit de grond van Cartesius. Verder worden de daken voorzien van witte dakbedekking of groene mossedum. Dit houdt de woningen heerlijk koel tijdens warme zomers.

Ook wonen in Cartesius?
Ben je benieuwd naar het beschikbare woningaanbod in Cartesius - Nicoya? Kijk dan op de projectwebsite. Je kunt ook contact opnemen met de makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

58 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000