Luxe appartementen beschikbaar | De Parkwachter, Utrecht

09 januari 2019

Ben jij op zoek naar een ruim appartement in Utrecht, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is De Parkwachter wat voor jou! Hier komt een kleinschalig nieuwbouwcomplex met 43 luxe appartementen. Er zijn nog appartementen beschikbaar. 

Het gebouw De Parkwachter bestaat uit 6 woonlagen met 6 verschillende typen appartementen. De woningen zijn ruim, met woonoppervlaktes die variëren van ca. 100 tot 240 m². Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming én -koeling én hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde, gelegen op het zuiden.

De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit.

De start van de bouw is gepland in het voorjaar van 2019 en De Parkwachter zal in het najaar van 2020 worden opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Parkwachter?

Bekijk ook het project De Parkwachter

In verkoop
Meer informatie

De Parkwachter

Utrecht


€ 679.000
194 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar