Levels: maak kennis met deze mooie, tweelaagse hoekwoning

04 maart 2021

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld, een uniek plan met herenhuizen en appartementen. Op dit moment zijn er nog enkele woningen te koop, waaronder een rijke hoekwoning met twee woonlagen. We lichten deze woning voor je uit.

Deze woning (bouwnummer 18) heeft een royaal woonoppervlak van 147 m². De begane grond is circa 4,2 meter hoog, waardoor deze extra ruimtelijk aanvoelt. Hierin is een hoger gelegen niveau opgenomen, welke toegang geeft tot de privé buitenruimte in de vorm van een terras. Deze heeft een oppervlakte van circa 18 m² en ligt aan de gezamenlijke binnentuin. Verder heeft deze woning op de tweede woonlaag 3 slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. En tot slot beschik je ook nog over een eigen parkeerplaats en berging in de kelder. De koopsom voor deze woning bedraagt € 625.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in deze woning of wil je graag weten wat Levels jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

€ 389.000 tot € 1.200.000