Leidsche Rijn Centrum | 100% verkocht!

18 juli 2018

Begin juli is de laatste koopovereenkomst ondertekend voor Leidsche Rijn Centrum. In 6 verschillende fasen zijn binnen afzienbare tijd ruim 300 woningen verkocht. Inmiddels zijn er al diverse complexen opgeleverd. 

Wonen, werken en leven. Leidsche Rijn Centrum is ervoor ontworpen. In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades is Leidsche Rijn Centrum het kloppend hart van de wijk. Met meer dan 130 winkels, horeca en services is Leidsche Rijn Centrum het moderne, bruisende stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om met vrienden en familie te genieten van heerlijk eten.

Het stadscentrum is een gezamenlijk ontwerp van maar liefst acht architectenbureaus. Dat heeft gezorgd voor een rijkdom aan vormen en details, zowel in architectuur als het openbaar gebied. De tien woongebouwen herbergen naast commerciële ruimten ook 762 nieuwbouwappartementen (koop en huur) en kantoorruimte van zo'n 10.000m². De centrumfunctie wordt vergroot met het busstation Utrecht Leidsche Rijn, de bouw van een bibliotheek/wijkbureau en hotel en de aanwezige bioscoop en het treinstation.