Laatste woningen en appartementen te koop | De Veiling, Utrecht

23 september 2020

Tegenover Park Groot Zandveld in Utrecht verrijst een mooie toevoeging aan de bestaande woonwijk ’t Zand: nieuwbouwproject De Veiling. De woningen en appartementen in dit project kenmerken zich door comfortabel wonen met alle voorzieningen in de nabijheid.

In De Veiling beschikt iedere woning over een privé parkeerplaats op het mandelig gebied. Thuiskomen is hierdoor een verademing, want je hoeft na een lange werkdag niet op zoek te gaan naar een parkeerplaats. Ook is het project voorbereid op de toekomst. Alle woningen worden gasloos gebouwd. Sterker nog, de bouw is reeds aangevangen. Een extra zekerheid voor jou als toekomstige koper. Nóg fijner… je koopt niet op een plek waar nog jarenlang gebouwd moet worden.

Neem gerust een kijkje achter de hekken op de bouwplaats in Utrecht en beeld je in hoe dit jouw toekomstige thuis kan worden. Maar wacht niet te lang! Er zijn nog slechts twee onverkochte eengezinswoningen en twee onverkochte appartementen. Kijk voor de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite. Maak bij interesse een afspraak voor een oriënterend gesprek bij één van de makelaarskantoren. Zo loop je de deur uit met alle informatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 414.000 tot € 535.000
119 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3 »