Laatste woningen beschikbaar | De Kiem van Houten, fase 1A

28 maart 2020

In september start de bouw van de 16 vrijstaande villa’s en 8 patiowoningen van het project De Kiem van Houten fase 1A. Er zijn nog enkele prachtige, vrijstaande villa’s beschikbaar. Schrijf je nu in voor één van deze riante woningen. 

De vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten fase 1A zijn met een woonoppervlakte van 185 m² zeer ruim. De woningen hebben een prachtige living aan de voorzijde van de woning, een luxe keuken en sanitair en maar liefst vijf slaapkamers. Daarnaast heb je, als je nu instapt, de mogelijkheid om de woning nog verder naar jouw woonwensen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een tweede badkamer of het verplaatsen van de keuken naar de andere zijde van de woning.

De Kiem van Houten is gelegen binnen de wijk Grassen-Noord in Houten en grenst aan de recreatieplassen Rietplas en Oosterlaakplas. Een heerlijke omgeving om even je hoofd leeg te maken na een drukke dag! Nadat je van deze omgeving hebt genoten, pak je de fiets naar het winkelcentrum Castellum voor nog wat laatste boodschappen. Het genieten van jouw prachtige bijzondere woning kan hierna écht gaan beginnen!

Neem voor de actuele beschikbaarheid en de mogelijkheden voor deze vrijstaande villa's contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 1A

Houten


€ 525.000 tot € 895.000
145 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar