Laatste woning te koop in Marsna, Maarssen

24 oktober 2022

Wonen op een rustige locatie, in een ruime woning en met alle voorzieningen binnen handbereik? Het kan in het nieuwbouwproject Marsna in het oude centrum van Maarssen. Hier is nog een fraaie en duurzame tussenwoning te koop met een woonoppervlakte van 131 m².

De nog beschikbare woning (bouwnummer 4) bestaat uit drie woonlagen en beschikt over drie slaapkamers. Meer dan genoeg ruimte dus voor een heel gezin. De woning is energiezuinig, gasloos en voldoet aan de laatste eisen (BENG) ten aanzien van duurzaamheid. Zo zijn de gevels, vloeren en het dak zeer goed geïsoleerd en worden bijna alle ramen voorzien van triple glas. Ook fijn: de woning beschikt over twee privé parkeerplaatsen. Zo hoef je na een dag werken niet te zoeken naar een plek om je auto te parkeren. De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via het Harmonieplein en via je eigen royale en zonnige achtertuin.

Vele voorzieningen binnen handbereik
Marsna ligt in het centrum van Maarssen Dorp. Op korte afstand vind je de supermarkt en een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden. Het overdekte winkelcentrum Bisonspoor bereik je gemakkelijk met de auto of fiets. Reizen met het OV? Om de hoek is een bushalte en het NS treinstation ligt op 5 minuten fietsen. Vanaf hier ben je met 15 minuten in hartje Amsterdam en in slechts 5 minuten in Utrecht centrum. En mocht je toch liever met de auto gaan, dan zijn de uitvalswegen A2 en A27 direct te bereiken.

Wil jij wonen in Marsna?
Zie jij jezelf hier al wonen? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij vertellen jou graag meer over deze woning en de mogelijkheden die deze jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Marsna?

Bekijk ook het project Marsna

In verkoop
custom media
Meer informatie

Marsna

Maarssen

1 woning beschikbaar
124m - 154m woonoppervlakte
€ 695.000