Laatste woning te huur in Hof van Leyland fase 2

05 december 2021

In Hof van Leyland fase 2 in Woerden is nog één royale hoekwoning te huur. De woning is volledig gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. Extra voordeel: begin januari krijgen alle huurders de sleutel. Je kunt hier dus al op korte termijn wonen!

Het woonoppervlak van deze hoekwoning (bouwnummer 147) is met 122 m² heerlijk ruim. De woning heeft een fijne woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Dit geldt ook voor de moderne badkamer op de eerste verdieping, waar je naast de badkamer ook drie ruime slaapkamers vindt. Op de tweede verdieping tref je nog een riante ruimte die je kunt gebruiken hoe jij dit wilt en voorzieningen voor de wasmachine en droger. Tot slot beschik je ook nog over een royale berging voor de fietsen.

Direct verhuizen
Huur jij deze fijn hoekwoning, dan kun je direct verhuizen! De woning wordt namelijk geheel gestoffeerd opgeleverd met PVC vloeren en gordijnen. Zelfs de lampen hangen er al. Ook de wanden van de tweede verdieping worden volledig afgewerkt en dekkend gesausd. Hoe fijn is dat!? Deze woning is voor maximaal 2 jaar te huur voor € 1.660,- per maand.

Interesse?
Is deze huurwoning iets voor jou? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. Kijk voor meer informatie over deze woning op de projectpagina.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Huurwoningen in Hof van Leyland fase II?

Bekijk ook het project Huurwoningen in Hof van Leyland fase II

In verhuur
custom media
Meer informatie

Huurwoningen in Hof van Leyland fase II

Woerden

122m woonoppervlakte
€ 1.385 tot € 1.650