Laatste vrijstaande villa's | Parijsch: Wetering Eiland II, Culemborg

09 juni 2019

Intiem, waterrijk en klassiek. Zo kenmerkt het project Wetering Eiland in Culemborg zich. Het deelproject Wetering Eiland II bestaat uit tweekappers en vrijstaande woningen. Er zijn nog slechts twee vrijstaande woningen beschikbaar.

Vrijstaande villa
Deze vrijstaande villa heeft een prachtige ligging aan de oostzijde van het eiland, waar je uitkijkt over het water. De woning heeft een woonoppervlakte van 201 m². Met drie royale slaapkamers en een enorme vrij indeelbare zolderverdieping heb je hier alle ruimte. Bij de woning is plek voor het parkeren van twee auto's. De koopsom voor deze vrijstaande villa bedraagt € 572.315,- v.o.n. 

Watervilla
Deze unieke watervilla is met een woonoppervlakte van 200 m² zeer ruim en is gelegen op een prachtige plek aan het water. Hier kun je vanuit jouw luie stoel uren turen over het water. Of wat dacht je van waterpret voor de deur? De woning heeft een carrétuin die de woning omarmd. Ook parkeren is goed geregeld; er is ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De koopsom voor deze watervilla bedraagt € 661.615,- v.o.n. 

Heb jij interesse in één van deze vrijstaande woningen? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parijsch: Wetering Eiland II?

Bekijk ook het project Parijsch: Wetering Eiland II

In verkoop
Meer informatie

Parijsch: Wetering Eiland II

Culemborg


€ 440.035 - € 662.500
168 m2 - 201 m2 woonoppervlakte
1 huizen beschikbaar