Laatste vrijstaande villa’s beschikbaar | De Kiem van Houten, fase 1A

26 juli 2020

De Kiem van Houten is een fantastische plek om te wonen. Het nieuwbouwproject is centraal gelegen en grenst aan de Rietplas en Oosterlaakplas. Dit is jouw kans om op deze ideale locatie te wonen: er zijn namelijk nog enkele vrijstaande villa’s beschikbaar!

De vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten zijn zeer riant. Ze beschikken over drie woonlagen en hebben een woonoppervlakte van 200 m² (inclusief uitbouw). De villa’s zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers (met mogelijkheid tot uitbreiding naar zes slaapkamers), een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. Op de begane grond kun je de villa naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een erker of uitbouw. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de eerste en zolderverdieping aan te passen met een tweede badkamer, het realiseren van een inloopkast of een werkkamer. Ook beschikken alle villa’s over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. Een complete villa, ideaal voor een groot gezin! De vrijstaande villa’s zijn beschikbaar vanaf € 840.500,- v.o.n.

Maak jij jouw droomwoning van één van de nog beschikbare villa’s in De Kiem van Houten? Neem contact op met de verkopend makelaar om de mogelijkheden te bespreken. De bouw van de woningen start al in september!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 1A

Houten


€ 525.000 tot € 895.000
145 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A »