Laatste tweekappers beschikbaar | BijVianen fase 1, Hoef en Haag

19 juli 2020

De verkoop van de woningen van BijVianen fase 1 gaat hard. In dit nieuwbouwproject in Hoef en Haag zijn nog slechts enkele riante tweekappers beschikbaar (koopsom vanaf € 575.000,- v.o.n.). Wordt één van deze woningen jouw nieuwe thuis?

In fase 1 van BijVianen komen 38 woningen. De woningmix is gevarieerd, evenals de architectuur. Fraai siermetselwerk, gemetselde kaders om voordeuren, entreeoverkappingen, dakoverstekken, hardhouten kozijnen met roeden, decoratieve ‘makelaars’, charmante erkers en dakkapellen, in BijVianen vind je het allemaal. De beleving van de groene en waterrijke omgeving staat in de hoofdrol. Wie de auto niet kan parkeren op eigen terrein maakt gebruik van kleine parkeerterreinen. Letterlijk om de hoek en uit het zicht. Zo kijk je uit over natuur in plaats van over auto’s.

De woningen in BijVianen zijn helemaal van nu en voorzien van duurzame innovatieve technieken. Met een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem uitgevoerd als warmteterugwinning (WTW), comfortabele vloerverwarming/-koeling, goede luchtdichting, hr ++ glas en hoogwaardige isolatie hou je de energiekosten laag. Daarnaast draagt jouw woning bij aan een beter klimaat. Kortom; je bent hier helemaal klaar voor de toekomst!

Heb jij interesse in een tweekapper in BijVianen. Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BijVianen | Fase I?

Bekijk ook het project BijVianen | Fase I

In verkoop
Meer informatie

BijVianen | Fase I

Hoef en Haag


€ 250.000 tot € 699.500
111 m2 - 178 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar