Laatste tweekapper | De Kiem van Houten, fase 1B

30 april 2019

Ben jij op zoek naar een mooie twee-onder-één-kapwoning op een centraal gelegen plek in Nederland? Dan is dit jouw kans! In het project De Kiem van Houten is nog één ruime twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. We lichten de woning voor je uit. 

De nog beschikbare twee-onder-één-kapwoning is bouwnummer 36. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 144 m². De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis, de lichte keuken is gelegen aan de tuinzijde. Als optie is het mogelijk om hier te kiezen voor openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. De ruime zolder is vrij in te delen, denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer of hobbykamer. Hier is ook ruimte om de wasmachine te plaatsen. 

Wil je graag een slaap- en badkamer op de begane grond? In deze woning is dat geen enkel probleem. Optioneel behoort ook de plaatsing van een lift tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er nog diverse andere opties en indelingsvarianten. De verkopend makelaar vertelt jou hier graag meer over. De vraagprijs voor deze woning bedraagt € 544.500,- v.o.n. 

De woningen in de Kiem van Houten hebben de mooie architectuur van de jaren ’30, die nooit verveelt. De donkerbruingenuanceerde gevelsteen wordt gecombineerd met zwarte gevelplintstenen. Samen met antracietkleurige dakpannen, witte kozijnen, grijze voordeuren en zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren krijgt het gevelbeeld een luxe uitstraling. Dit wordt versterkt door fraai gevelmetselwerk en een karakteristieke entreeoverkapping. De woningen zijn nul-op-de-meter en worden voorzien van een warmtepomp en pv-panelen.